tirsdag 9. juni 2009

Jeg ønsker meg..

Ja, hva ønsker jeg meg egentlig?

Jeg ønsker meg et føll i 2011. Jeg ønsker meg et skimlet hoppeføll i 2011, for å flisespikke litt. Og jeg ønsker meg den perfekte unghestoppstallingen til dette vakre, skimle hoppeføllet mitt..

Store flokker av unghester, med noen voksne tanter eller onkler innimellom. Store uteområder med variert underlag og terreng. Muligheter for å trene innendørs om vinteren. Tilgang på en virkelig god hovslager eller hovtrimmer, som kan holde min vakre unghest barfot så lenge som mulig. Fri tilgang på godt høy, med analyse og god oppfølging mot utvikling av mugg. En kraftfôrplan som er regnet ut i forhold til det gode grovfôret, som gir meg en hest som er våken, full av liv og som får den beste mulige start i forhold til utstillinger og begynnende trening.

Jeg ønsker meg en flink trener innen rimelig avstand. En som kan hjelpe meg med mønstringstrening og annen trening fra bakken før lille unghest blir så gammel at hun kan ris på. Jeg ønsker meg en god veterinær og tannspesialist som kan følge med på lille unghests helse så godt det lar seg gjøre, og løse evt. problemer så fort det oppstår - eller aller helst før!

Jeg ønsker meg et godt stallmiljø, hvor takhøyden er stor. Hvor det finnes folk man både kan lære fra og lære bort til. Og jeg ønsker meg en trygg, ren og ryddig stall, hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Det er kanskje bra jeg ikke ønsker meg føll før i 2011?

2 kommentarer:

Sioux + Biloxi + elx sa...

Vi har det ikke heeelt sånn på Meridian, men det er ikke langt unna heller. Heldiggriser? Vi? Ja!

Aloe sa...

I know!! Meridian virker ikke langt unna perfekt... Vi får bare flytte til andre siden av fjorden når jeg skal ha unghest.. :)